2006-04-03

Bárczy Géza - gejza

"Kocsink robog. Hajunk lobog.
Fotók, és gondolatok az országútról, nem csak az úton lévőknek. Nem vagyok a szavak embere. Képekben gondolkodom. Ez akkor vált katasztrofális dologgá, amikor kaptam egy digitális fényképezőgépet. A sors keze lehetett, de egy idő után beleesett a Dunába, Ráckevén, a stégrõl. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy vettem egy másikat."Ma reggel nézegettem a képeidet, gejza. Válogattam, melyiket is tegyem ide föl, a fanatikusan-fantasztikus hajnali pillanataidból.
Még nem tudtam, hogy te ezt már nem láthatod.
tovább/more
"Our car is speeding, our hair is flying.
Photos and thoughts from the highways, not only for the ones who are also on their way on the roads. I am not the man of words. I am thinking in pictures. It really became a catastrophy when I received a digital camera. It could be the fate, but after a while it had been dropped in the Danube from a jetty at Ráckeve. Unfortunately I made a mistake by buying a new one."

This morning I was looking through your pictures, gejza. I wanted to select the ones I would post here from your fanatically fantastic dawn moments.
I had not known yet that you would not be able to look them.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Please,can somebody tell me what is happened to my Hongarian Bleus Brother Barczy Gejza.
What is the reason of his death on the first of april.
The funerall was yesterday the 18th of april.
Thanks,

Ivan the Terrible

laan írta...

I also do not know exactly what happened with him, but I suspect that he took his own life

alterego írta...

Szevasz Gejza, még emlékszem. Jókat cseteltünk. Azt hittem csak álmodtam, most jutott az eszembe. Most 2012 van. Minden jót! Beus